Het laatste nieuws van IQ@work

De E-ducational Challenge

Op 4 en 5 juni organiseert het Universitair Medisch Centrum Utrecht de E-ducational Challenge. Studenten worden uitgedaagd om met hun ideeën, kennis en ervaringen het onderwijs te verbeteren. Voor studenten die rondlopen met een briljant idee hoe dit te doen, is dit het podium om het idee onder professionele begeleiding om te zetten in realiteit. […]

Lees verder →

XPRNC, nu ook als team-assessment tool

Vorig jaar introduceerde IQ@work XPRNC, de managementgame voor teambuilding en projectmatig werken. Onderdelen van de game zijn zeer geschikt om de toekomstige prestaties van het team te meten. Deze zijn nu door het team samengevoegd en vanaf heden beschikbaar voor relaties die specifiek daarnaar op zoek zijn. XPRNC dus nu ook als team-assessment-tool! Meer weten? […]

Lees verder →
Foto Jaap de Waard

Skylounge Amsterdam

Op 18 september hebben we met relaties, vrienden en familie het glas geheven op ons 10-jarig bestaan. Een mooie afsluiting van een periode vol feestelijkheden en het begin van een nieuw decennium IQ@work. Wij danken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!                

Lees verder →

North Sea Jazz: aftrap jubileumjaar

Dit jaar bestaat IQ@work 10 jaar en dat vieren we. Vrijdag 11 juli bezochten de partners, tezamen met een aantal speciale gasten, het North Sea Jazz waar zij als echte VIPS het startsein gaven voor de viering van deze mooie mijlpaal. Meer volgt!

Lees verder →

IQ@work lanceert XPRNC – de managementgame

De afgelopen maanden heeft ons team hard gewerkt aan de ontwikkeling van XPRNC, de managementgame powered by IQ@work. Binnenkort live! Ga naar: www.xprnc.nl als u nu al meer wilt weten, of laat hier uw gegevens achter om op de hoogte te blijven:      

Lees verder →