De E-ducational Challenge

Op 4 en 5 juni organiseert het Universitair Medisch Centrum Utrecht de E-ducational Challenge.

Studenten worden uitgedaagd om met hun ideeën, kennis en ervaringen het onderwijs te verbeteren. Voor studenten die rondlopen met een briljant idee hoe dit te doen, is dit het podium om het idee onder professionele begeleiding om te zetten in realiteit. IQ@work-partner Rob Lussenburg is mede jurylid. Studenten kunnen zich hier aanmelden.

Op 4 en 5 juni organiseert het Universitair Medisch Centrum Utrecht de E-ducational Challenge.

Studenten worden uitgedaagd om met hun ideeën, kennis en ervaringen het onderwijs te verbeteren. Voor studenten die rondlopen met een briljant idee hoe dit te doen, is dit het podium om het idee onder professionele begeleiding om te zetten in realiteit. IQ@work-partner Rob Lussenburg is mede jurylid. Studenten kunnen zich hier aanmelden.