XPRNC, nu ook als team-assessment tool

Vorig jaar introduceerde IQ@work XPRNC, de managementgame voor teambuilding en projectmatig werken. Onderdelen van de game zijn zeer geschikt om de toekomstige prestaties van het team te meten. Deze zijn nu door het team samengevoegd en vanaf heden beschikbaar voor relaties die specifiek daarnaar op zoek zijn. XPRNC dus nu ook als team-assessment-tool! Meer weten? Neem contact met ons op via de contactpagina, ga direct naar de website van XPRNC  of download de flyer hier.

Vorig jaar introduceerde IQ@work XPRNC, de managementgame voor teambuilding en projectmatig werken. Onderdelen van de game zijn zeer geschikt om de toekomstige prestaties van het team te meten. Deze zijn nu door het team samengevoegd en vanaf heden beschikbaar voor relaties die specifiek daarnaar op zoek zijn. XPRNC dus nu ook als team-assessment-tool! Meer weten? Neem contact met ons op via de contactpagina, ga direct naar de website van XPRNC  of download de flyer hier.